You are currently viewing Na osnovu javnog poziv Općine Jajce za najbolje poslovne ideje za mlade za 2021. godinu u prostorijama Biznis centra održat će se radionica “Izrada biznis plana”

Na osnovu javnog poziv Općine Jajce za najbolje poslovne ideje za mlade za 2021. godinu u prostorijama Biznis centra održat će se radionica “Izrada biznis plana”

Projekat „Najbolje poslovne ideje za mlade“ Općine Jajce je usmjeren ka poticaju mladim ljudima da kroz sufinansiranje pokrenu i razviju vlastiti biznis. U tu svrhu u prostorijama Biznis centra u petak 30.04.2021.godine sa početkom u 10:00 sati održat će se radionica “Izrada biznis plana”. Molimo sve zainteresovane da prijave svoje učešće na radionici najkasnije do četvrtka 29.04. do 14:00 sati kako bi blagovremeno osigurali i ispoštovali epidemiološke mjere prilikom održavanja radionice.Prijave možete izvršiti pozivom na broj 030 658 901 ili putem maila: biznis.centar@codjajce.com kao i u inbox facebook profila Biznis centra.

”Biznis centar Jajce” projekt je ”Centra za obrazovanje i druženje – Jajce” nastao 2016. godine koji, u saradnji sa Općinom Jajce, mladim ljudima nudi edukaciju i usavršavanje poslovnih ideja i vještina te pruža pomoć pri osnivanju malog biznisa.