You are currently viewing Obavijest/U okviru javnog poziv Općine Jajce za najbolje poslovne ideje za mlade za 2021. godinu u prostorijama Biznis centra održat će se druga po redu radionica “Izrada biznis plana”

Obavijest/U okviru javnog poziv Općine Jajce za najbolje poslovne ideje za mlade za 2021. godinu u prostorijama Biznis centra održat će se druga po redu radionica “Izrada biznis plana”

Obavještavamo sve zainteresovane za pokretanje malog biznisa, one koji žele aplicirati na Javni poziv Općine Jajce za najbolje poslovne ideje za mlade za 2021. godinu, da će u ponedjeljak, 10.5.2021. godine sa početkom u 10:00 sati biti organizovana radionica „Izrada biznis plana” u prostorijama Biznis centra – zgrada Općine Jajce. Projekat „Najbolje poslovne ideje za mlade“ Općine Jajce je usmjeren ka poticaju mladim ljudima da kroz sufinansiranje pokrenu i razviju vlastiti biznis. 

Prijave možete izvršiti pozivom na broj 030 658 901 ili putem maila: biznis.centar@codjajce.com kao i u inbox facebook profila Biznis centra.

”Biznis centar Jajce” projekt je ”Centra za obrazovanje i druženje – Jajce” nastao 2016. godine koji, u saradnji sa Općinom Jajce, mladim ljudima nudi edukaciju i usavršavanje poslovnih ideja i vještina te pruža pomoć pri osnivanju malog biznisa.