You are currently viewing OTVORENE PRIJAVE za program Ja Preduzetnik

OTVORENE PRIJAVE za program Ja Preduzetnik

Da li su ti bliski termini: preduzetnik, start up, validacija ideje, biznis plan, finansijki plan, investicije, pitch, uspjeh, rast, formiranje tima? … Kreirali smo program koji će vam Startup svijet približiti praktično uz najkompetentnije eksperte iz  svake Startup oblasti i učiniti vas spremnim za tržište i investicije.

POZIV za NOVU “Ja Preduzetnik” GENERACIJU 2021 uspješnih preduzetnika/ca:


Ukoliko si mlada osoba 18 do 30 koja želi da se upusti u preduzetništvo, ili pak imaš tek formirani Startup tim, tvoja poslovna ideja osvaja srca okoline,  iza tebe je iskustvo osobe koja je pokrenula biznis ili  tek želiš da učiš osnove preduzetništva, “Ja Preduzetnik” je kreirao program koji je upravo za tebe. Pazi, mjesta su ograničena i biramo samo najbolje, zato požuri da ispuniš prijavnu formu.

Garantujemo ti do sada najinovatnivniji program za mlade talente, preduzetnike i Startup-ove. Ekseprte koji su u svojim branšama lideri, a vama će biti na raspolaganju svih  6 mjeseci programa. Startup i preduzetničke teme koje su trenutno na tržištu najaktuelnije, i praktično znanje koje odmah možete primjeniti na trenutni ili budući biznis model. Mi biramo 50 mladih talenata iz cijele Bosne i Hercegovine. Svih 50 će imati tromjesečnu edukaciju kako bi kompletiralo svoje ideje i biznis modele, a samo 10 ulazi u finalno pitch takmičenje. Najbolje ideje će biti prezentovane cijeloj BiH, a pobjednici dobijaju vrijedne nagrade.

Nije teško biti preduzetnik uz program “Ja Preduzetnik” zar ne?


Prepoznaješ se? Ti si osoba koja voli izazove? Tvoj tim treba mentorstvo i edukaciju? Želiš da tvoja ideja pobjedi na Startup takmičenju? TI si preduzetnik? Apliciraj odmah!

Nikad nije kasno da kreneš u borbu za svoje želje, snove i ambicije. Znam da ti je želja da budeš preduzetnik čim si ušao na link, pa šta onda čekaš?

Rok za apliciranje je 25.02, izabrane učesnike objavljujemo 01.03.”

Prijaviti se možete ovdje

japreduzetnik.com