You are currently viewing Poziv na konferenciju i B2B susrete “Virtualni NANO-2020- Internacionalni matchmaking događaj“

Poziv na konferenciju i B2B susrete “Virtualni NANO-2020- Internacionalni matchmaking događaj“

Vanjskotrgovinska/Spoljotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da će se u periodu od 26. do 29. augusta 2020. godine u okviru 8. internacionalne konferencije “Nanotehnologije i nanomaterijali” održati poslovni susreti pod nazivom: “ Virtualni NANO- 2020- Internacionalni matchmaking događaj “(Virtual International Matchmaking Event).

Događaj organizuje Institut za fiziku NASU iz Kijeva, inače koordinator konzorcija Evropske preduzetničke mreže iz Ukrajine (EEN Ukrajine).

Ovaj događaj pruža mogućnost povezivanja istraživačkog i poslovnog sektora (R2B – Research2Business meetings).

Poslovni susreti su namjenjeni univerzitetima i istraživačkim centrima, te laboratorijima, asocijacijama i inovativnim preduzećima koji u fokusu svog djelovanja imaju nano tehnologije. Događaj je otvoren za sve one koji žele internacionalnu suradnju na polju nano industrije.

Na vrlo jednostavan, on-line način, možete stupiti u kontakt sa potencijalnim partnerima radi buduće suradnje, upoznati dobavljače inovativnih tehnologija iz cijele Evrope i šire, pronaći nove partnere za istraživačke projekte ili iskoristiti događaj za pokretanje novog posla.

Učešće na online konferenciji i poslovnim susretima je besplatno.

Registracija se vrši putem linka: https://virtual-nano-2020.b2match.io/signup.

Sve informacije o online B2B susretima su dostupne na zvaničnoj web stranici: https://virtual-nano-2020.b2match.io/.

Krajni rok za registraciju je 26. august 2020.godine.

mreza-mira.net