You are currently viewing Poziv za podnošenje prijedloga projekata: „Jačanje uloge lokalnih zajednica / Mjesne zajednice (MZ) u Bosni i Hercegovini 2. faza“

Poziv za podnošenje prijedloga projekata: „Jačanje uloge lokalnih zajednica / Mjesne zajednice (MZ) u Bosni i Hercegovini 2. faza“

Obavještavamo vas da je projekat „Jačanje uloge lokalnih zajednica / Mjesne zajednice (MZ) u Bosni i Hercegovini 2. faza“ objavio poziv za podnošenje prijedloga projekata.

Ovaj poziv za podnošenje prijedloga projekata (CFP) posebno je povezan i treba biti podnesen pod UNDP-ovim BIH10 / 00097541 – „Jačanje uloga lokalnih zajednica / Mjesne zajednice (MZ) u Bosni i Hercegovini faza 2 ”projektom.

Cilj ovog poziva za podnošenje prijedloga projekata je angažiranje kvalificiranih i profesionalnih subjekata za isporuku visoko kvalitetnu, tehnička podršku, i osposobljavanje ciljanom lokalnom stanovništvu, njihove mjesne zajednice, kako bi se provjerile i potvrdile održivi i reproduktivan model savremene mjesne zajednice, koja je proaktivno povezana s lokalnom upravom s jedne strane i s građanima – s druge strane, u čijoj je vezi uspostavljena efikasna i odgovorna lokalna uprava i pružanje javnih usluga.

Rok za prijave: do 5. februara 2021. u 16:00.

Više informacija snagalokalnog.ba