You are currently viewing Prijava za program obuke u oblasti inženjeringa, Njemačka

Prijava za program obuke u oblasti inženjeringa, Njemačka

Njemačka kompanija za izradu proizvoda po narudžbi i usluga za sektor farmacije, industrije i elektronike, SCHOTT Tubing, poziva zainteresovane kandidate sa diplomom akademskih studija da se prijave za program obuke.

OBLAST:Inženjering

OPIS

Uspješni kandidati će sarađivati sa timom profesionalaca, vršiti procjenu potreba klijenata, podržavati osoblje u prodaji, menadžere u proizvodnji, koordinisati i nadgledati procese obuke i rješavanja problema, analizirati tržište, upravljati i koordinisati procesima poboljšanja inovativnih projekata i voditi bazu podataka klijenata. Obuka traje 18 mjeseci i u potpunosti je plaćena plaćena.

USLOVI

Da bi aplicirali, kandidati su u obavezi da posjeduju diplomu akademskih studija iz oblasti prirodnih nauka ili tehnologije, prethodno radno iskustvo u projektnom menadžmentu, stažiranje u oblasti upravljanja proizvodima, napredno znanje rada na računaru i visok nivo znanja njemačkog jezika.

NAČIN PRIJAVE

Registracija i prijava za obuku je omogućena putem sledećeg linka: https://www.heysuccess.com/opportunity/SCHOTT-Tubing-Product-management-trainee-(international-graduate-program)-44183?fbclid=IwAR32SOIDamsIDWBpQlNKy989qc5734QRlr-9sN3VN6p4M7s4Gx2ZIR-HfIQ

ROK ZA PRIJAVU:U toku

Detaljnije na: https://www.schott.com/english/index.html

mladiinfo.me