You are currently viewing Prijavite se za YSE grant

Prijavite se za YSE grant

The Young Social Entrepreneurs (YSE) Global je šestomjesečni program koji inspiriše, oprema i omogućava mladima različitih nacionalnosti da pokrenu ili prošire svoja socijalna preduzeća širom svijeta.
OBLAST: preduzetništvo

OPIS: Od 2010. YSE Global stimuliše mrežu mladih sa inovativnim poslovnim idejama usmjerenim na društveno dobro. Zajedno sa etabliranim društvenim preduzetnicima, poslovnim konsultantima i investitorima, YSE Global koristi moć ideja, znanja i resursa da izvrši pozitivne promjene za bolji svijet.

Preduzetnici koji uđu u uži izbor takođe imaju šansu da obezbijede grantove u iznosu do 20.000 S$ za pokretanje ili povećanje svog socijalnog preduzeća. Do danas, ovaj program je podržao više od 50 društvenih preduzeća sa preko 900.000 $ i nastavlja da svjedoči o njihovom rastu i uticaju u regionu.

Učesnici će dobiti pristup našoj mreži društvenih preduzetnika i poslovnih profesionalaca i sarađivati sa mladima koji imaju isto mišljenje koji žele da kreiraju sistemske, održive promjene za bolji svet.

Uz pomoć ovog programa možete steći pristup međunarodnom ekosistemu investitora i kontakte sa stručnjacima iz industrije, iskusnim mentorima i možete postati dio mreže od više od 1.400 mladih kreatora promjena.

USLOVI: Za ovaj program možete se prijaviti ukoliko želite da pokrenete ili proširite svoje socijalno preduzeće, imate između 18 i 35 godina i imate održivo i inovativno poslovno rješenje za socijalno pitanje.

NAČIN PRIJAVE: Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti putem online aplikacione forme: https://www.judgify.me/users/entrant_signin/10621

ROK ZA PRIJAVU: 12.03.2023.

Detaljnije na: https://www.sif.org.sg/our-work/good-business/yse-global

mladiinfo.me